Duitstalige Key Account Manager gezocht!

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 24-12-2018
Heb jij: 
  • Sterke mondelinge en schriftelijke kennis van de Duitse taal;
  • Uitstekende probleemoplossende én servicegerichte eigenschappen;
  • Ervaring op klantgericht gebied zoals Sales of Support?
 
Wil jij:
  • Potentiële klanten benaderen in de Duitse markt;
  • Klanten adviseren op basis van hun zakelijke behoeftes;
  • Lange termijn relaties opbouwen en onderhouden?

Lees dan snel verder! 

De uitdaging:
Wat kan je verwachten binnen deze functie? Als Key Account Manager beheer jij de Duitse markt. Na het veroveren van de Nederlandse markt is het nu tijd om de Duitse markt te gaan veroveren. Dit ga je doen vanuit de standplaats in Rotterdam.
Het is aan jouw de taak om de potentiele klanten in de Duitse markt aan je te binden. Dit doe je natuurlijk door een zo specifiek mogelijk advies te bieden op basis van de zakelijke wensen en behoefte van de klant! 

De organisatie waar jij op bezoek gaat is een innovatieve startup. Het bevindt zich in een verzamelpand met talloze andere bedrijven. Er is een hard werkend en snel groeiend team werkzaam, in een kantoor met het mooiste uitzicht van de Rotterdamse Haven. Er heerst een informele werksfeer, waar een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en aantrekkelijke teamuitjes georganiseerd worden. Een leuk detail: de chef-kok serveert hier iedere dag een heerlijke lunch voor de werknemers.
 
Reageren?
Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct solliciteren of heb je nog een vraag over deze functie? WhatsApp dan je CV Word of een persoonlijke video naar 06- 29 33 20 04 of mail naar nick@hboyoungprofessionals.nl en laat aan ons weten waarom jij bij deze te gekke uitdaging past!”
Met vriendelijke groet,
 
Nick Bernhard
 
World Trade Center   
Postbus 30014
3001 DA Rotterdam
T:  010 205 45 88
W: 06 38 35 22 18
E: nick@hboyoungprofessionals.nl


  
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
 

this job portal is powered by CATS