Commerciële stage

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 22-12-2017
HBO Young Professionals biedt jou als stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een pro actieve, enthousiaste student die het maximale uit een stage wil halen! Naast het maken van je schoolopdracht zal je ook de kans krijgen om alvast de kneepjes van het vak te leren door actief mee te werken. Wij werken ieder jaar met HBO stagiaires en veel studenten blijven duaal of vast bij HBO Young Professionals werken. Dit behoort dan ook absoluut tot de mogelijkheden.
 
HBO Young Professionals is een personeelsbemiddelingsbureau gevestigd in het World Trade Center in Rotterdam en we zijn op zoek naar een stagiaire die voor zijn HBO opleiding een commerciële stage zoekt. HBO Young Professionals is een dynamische en jonge organisatie, succesvol in gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten op het gebied van Office en Logistiek.
 
Bij HBO Young Professionals maken de mensen het verschil. Als gezicht van ons bedrijf ben je een betrokken, enthousiaste en deskundige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en medewerkers.
 
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Werven en selecteren van kandidaten;
  • Persoonlijke intake gesprekken met kandidaten;
  • Contacten onderhouden met zowel klanten als kandidaten;
  • Klanten actief benaderen;
 
Gewenst profiel:
  • Je volgt een HBO-opleiding;
  • Je kunt starten per januari/februari 2019;
  • Minimaal 3-5 dagen per week beschikbaar;
  • Je bent communicatief sterk en sociaal ingesteld.
 
Ben jij die harde werker met commerciële instelling die het maximale uit zijn stage wil halen en veel leren? Mail dan je CV en motivatie naar janine@hboyoungprofessionals.nl.
Met vriendelijke groet,

Janine Vermaas
 
World Trade Center   
Postbus 30014
3001 DA Rotterdam
T:   010 205 45 88
M:  06 40 59 85 02 
E:   janine@hboyoungprofessionals.nl

Bezoek ook onze website: http://www.hboyoungprofessionals.nl
  
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
this job portal is powered by CATS